browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uncategorized

Interrail lippu kädessä

Loma sekä matka lähenee kokoajan ja tärkeimmät asiat matkan aloittamiseksi on hankittu. Kävimme ostamassa interrail liput VR:n lipunmyynnistä rautatieasemalta varmuuden vuoksi jottei netistä tilatessa liput hukkuisi postiin. Varsinkin, kun matkaan on enään niin vähän aikaa. Lipuille tuli hintaa 265e/kpl ja sillä voi matkustaa 10 päivänä 22 päivän aikana.

Categories: Uncategorized | Tags: , | Leave a comment

Brittireili liput hommattu !

Vihdoin saimme tilattua junaliput britteihin ennenkuin menee liian myöhäiseksi reissun kannalta. 🙂 Lomaan olisi vielä aikaa kolme viikkoa ja tarkoituksena olisi reilailla ympäri brittejä eikä jäädä paikalleen yhteen kaupunkiin parin viikon ajan. Laitoimme tilaukseen 8 päivän junalipun joka on voimassa 1kk loman alkamisesta lähtien eli voimme matkustaa 8 vapaavalintaisena päivänä junalla ympäri saarta niin paljon … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Liika on liikaa

Kuten suurinosa tietääkin, että Itävallassa on pääkielenä saksa. Mutta jossain vaiheessa siitäkin kielestä voi saada tarpeekseen 😀 Ymmärrän sen, että kun avaan television niin suurin osa (kaikki) ohjelmista on saksan kielisiä mutta jos ainut kanava mistä tulee englantia on bbc international & France 24 news niin jossain vaiheessa tulee jo raja vastaan. Kuten kaikki tietääkin … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Tags: , , | Leave a comment

Itävallassa vihdoin

Nyt ollaan saavuttu vihdoin Itävaltaan Hochgallmiggiin ja saatu asuntoon avaimet. Saksan reissu ei sujunut aivan vaikeuksitta, koska heti Hamburgista lähdettyämme huomasimme renkaan puhjenneen ilmeisesti Ruotsin tuliaisena tuodusta ruuvista. Ruuvi ei myös ollut ainut ongelma renkaan vaihdon jälkeen nimittäin myös moottorin ohjauslaatikko oli ilmeisesti saanut osansa kaatosateista ja alkoi osoittaa mieltään ottamalla autosta kaasupolkimen pois käytöstä. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Tags: , , , | 3 Comments

Matkalla Travemundeen

Vihdoin ollaan saavuttu jo Malmööseen ja Norra hamneniin josta pääsimme 9 aikoihin laivaan. Nyt istummekin jo laivan aamiaispöydässä laivan antimia nautiskellen ja kuunnellen kuulutusta joka ilmoittaa laivan lähteneen satamasta. Hytti oli pikaisesti tarkastellen siistin näköinen ja hyvän kokoinen mutta ilmeisesti myös yhdelle hengelle tarkoitettu yhdestä sängystä ja pyyhkeestä päätellen. Hytistä löytyy myös pieni ikkuna josta … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Tags: , , , , , | Leave a comment

Laivalla

Nyt on vihdoin päästy laivaan ja päästy jatkamaan matkaa eteenpäin. Laiva lähti ajallaan Turusta klo 8 ja toivottavasti saapuu myös perille oikeaan aikaan eli klo 18.15 Sää on aurinkoinen ja pilvetön eli täydellinen loma sää jota jo kaivattiinkin Suomen sateiden keskelle. Tukholmasta pitäisi jatkaa matkaa samantien kohti Malmöötä seuraavaan satamaan jossa jo odottaakin seuraava merimatka … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Tags: , , , | Leave a comment