browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Innsbruck

Posted by on 11/09/2011

Eilen kävimme hieman tutkimassa paikallisia “suuria” kaupunkeja vähän lähempää.

Päätimme ottaa riskin ja kokeilla kuinka rakas Renaulttimme toimisi sinä päivänä.
Yllätykseksemme meidän pieni ranskattaremme toimi aivan loistavasti ensimmäisen 80km Innsbruckiin jonne saimme auton myös hyvin parkkiin, mutta lähtiessämme kaupungista samat ongelmat jatkuivat taas (onneksi ensimmäisen kerran vasta 40km ajettuamme jolloin tuli huoltoasema vastaan ja seuraavan kerran melkein loppusuoralla).
Mutta se romustamme.

Päivä Innsbruckissa meni loistavasti ja ilma oli täydellinen kaupunkikävelylle eli pilvetön ja aurinko paahtoi täydeltä taivaalta.
Etsimme myös kaupungista muutamia pakolisia tuliaisia Suomeen eli yhden nuken ja kaksi kelloa ja ei emme ostaneet kahta käkikelloa suomeen tuotavaksi (paitsi jos haluat semmoisen niin ilmoittele niin ostan kyllä jos maksat 😀 ).

Kävimme myös syömässä paikallisessa (italialais meksikolais) ravintolassa syömässä kana cordon bleuta ja kanasalaattia ( ~18e) joka oli taas kerran jopa hyvän makuista ja täytti myös mahankin.

Kaupunki on upean näköinen paikka jos tykkää hieman vanhemman näköisistä taloista ja alppimaisemista kaupungin reunalla. Kaupunki muistuttaa hieman Tallinnan vanhaa kaupunkia tai jopa Amsterdamia. Jos joskus pyörit täälläpäin lomailemassa niin kannattaa ainakin ehdottomasti käydä piipahtamassa kaupungin kautta ellei jopa jäädä yöksikin muutaman olusen jälkeen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *