browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Pientä päivitystä reissulta

Posted by on 14/09/2011

Keskiviikko ja viikko alkaa olla jo puolessa välissä.
Ilmat ovat olleen koko Itävallassa olon aivan loistavat vaikka säätiedotukset ovatkin silloin tällöin sateita lupaillut (mitä ei ole onneksi näkynyt, korkeintaan yöllä jolloin olemme olleet nukkumassa).

Renaulttimme on nyt viety lääkäriin ja lääkäri soitteli aamupäivästä ja kyseli, että tehdäänkö yksinkertainen mutta kallis leikkaus ‘rakkaalle’ ranskattarellemme jonka hinnaksi tulisi ~600-650e johon oli ikävä kyllä pakko myöntyä jos pois haluisimme yhä ajaa täältä.

Eilen kävelimme Landeckin laitamilta missä Renault huolto sijaitsee takaisin asunnollemme josta matkaa tuli n. 10km. ( onneksi viimeiset 3km ylämäkeen saimme kyydin).

Jalat alkavat pikkuhiljaa to tottua kidutukseet kävellä pitkiä suoria ja mäkiä ylös & alas. Joka on onneksemme ihan hyväkin asia jos joudumme huomenna kävellä takaisin autoliikkeelle asunnoltamme, koska epäilen ettei niin aikasin kun lähdemme liikkeelle tule montaa ihmistä vastaan tarjoamaan kyytiä keskelle metsää jossa ei mene edes ajotietä. 😀

Laitetaan vielä muutama valokuva mitä on tullut otettua reissun päältä & parvekkeelta illalla alkoholia siemaillen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *