browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ensimmäine päivä uudessa “kodissa”

Posted by on 08/09/2011

Ensimmäinen päivä uudessa “kodissa” on alkanut ihan hyvin ja ehkä loppuillasta hieman väsyneenäkin.
Aloitimme paikkaan tutustumisen tottakai kävelemällä ja etsimällä ns. “lähikauppaa”. Ensimmäinen ruokakauppa löytyi Landeckista mutta ainoana huonona puolena sinne tuli kävelymatkaa vähintään 8km suuntaansa.
Kävimme syömässä Landeckissa paikallisen hotellin ravintolassa jonkunlaisen wieninleikkeen (tai ainakin sitä se muistutti ? ) joka oli yllättävän herkullinen ja iso hintaansa nähden (~17e + olut 3,5e).
Kiertelimme myös loppukylän läpi etsien jotain kivaa ostettavaa ja löytyihän sieltä lopulta paikallinen puhelin/elektroniikka liike josta saimme ostettua prepaid internetin omaa mokkulaamme varten jolle hintaa tuli 15e/1gb (aloitus maksu).
Kaupassa käydessämme olisi tehnyt mieli ostaa paljon halpaa alkoholia, mutta jostain kumman syystä korin kaljaa kantaminen takaisin 8km ja ylämäkeen ei kuulostanut kovin houkuttelevalta niin päädyimme tyytymään huiman kalliiseen 3e Hardy’s valkoviiniin.
Matka takaisin asunnolle ei vaikuttanut enään kovin mukavalta 4km kävelyn jälkeen josta ~1km oli pelkkää jyrkkä ylämäkeä ja tiedossa oli vielä ~4km jäljellä vielä jyrkempää mäkeä. Mutta onneksemme saimme mukavalta paikalliselta nuorelta neitoselta kyydin loppuvuoren “huipulle” ettei tarvinnut jalkoja enempää kiduttaa 🙂
Loppuilta menee luultavammin maisemia katsellen ja viiniä juoden terassilla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *