browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Garda-järvi porealtaineen

Posted by on 15/09/2013

Eilen saavuimme Wienistä Innsbruckkiin ja yövyimme siellä yhden yön joen vierellä.
Innsbruck oli jo Hennille ja minulle aikaisemmalta reissulta hieman tuttu joten tiesimme mistä sai ainakin ruokaa ja missä suunnalla majoitus oli. Kiertelimme päivän ympäri kaupunkia ja kävimme katsomassa mäkihyppytornia joka näkyi pitkälle keskustaan asti.
Innsbruckista meinasi olla vaikeaa löytää sopivaa majoitusta, koska samana päivänä keskustassa oli ilmeisesti joku yritysten välinen juoksukilpailu / muu vastaava tapahtuma ja melkein kaikki majoitukset oli täynnä.
Tänään saavuimme junalla Italiaan Garda järvelle uuteen majoitukseen, josta löytyy täydellinen keittiö, kylpyhuone ( suihkulla missä on höyrykaappi ?) ja pihalta poreamme.
Ulkona on taas kerran hieman sateinen keli joka ei tullut yllätyksenä verraten muihin päiviin ( pilvet seuraa ilmeisesti meidän junia) mutta lämpötila on silti hyvä, eikä sade haittaa. Kaupasta tarttui mukaan päivän ruuat ja juomat hintaan 29e ( 2L viiniä hintaan 2,5e ).

20130915-162620.jpg

20130915-162701.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *