browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sateinen matka jatkuu

Posted by on 27/06/2012

Matka alkaa olla jo loppusuoralla mutta sade senkun tuntuu jatkuvan ilman minkäänlaista loppua.
Saapuessamme Edinburghiin alkoi vaikuttaa vielä lupaavalta, että saisimme olla pitkästä aikaa pihalla ilman sateenvarjoa. Lähdimme juna-asemalta taas kerran taksilla etsimään tämänkertaista asuntoa joka löytyi toiselta puolelta kaupunkia satamasta uudelta asuinalueelta. Saimme asuntoon avaimet pieneltä kiinalaisnaiselta joka ilmeisesti asuu toimistonsa takahuoneessa (asunnossa toimiston takana) ja myös ohjeet huonolla englanninkielellä mistä löydämme kämpän.
Asunto vaikutti ihan mukavalta hintaansa nähden ~200e / 2 yötä, 2mh+2kph+oh+k&eteinen.
Asunnolta oli liian pitkä matka lähteä kävellen keskustaan mutta 100m päästä lähti bussi jolla pääsi suoraan keskustan läpi joten se ei haitannut ja vierestä löytyi supermarketti joka oli auki 24/7.

Tiistaina lähdimme tutkimaan miltä tämänkertainen kaupunki näyttää ja päädyimme ensimmäiseksi edinburghin linnaan. Jos joskus on tulossa käymään Edinburghissa niin linna on käymisen arvoinen paikka ja sieltä löytyy myös hyvä whiskykauppa mistä ostin itselleni tuliaiseksi hunajawhiskylikööriä.
Linnasta lähtiessämme yllättäen alkoi taas satamaan pitkästä aikaa (johan viime kerrasta oli ollutkin varmaan 20h ) joten hirveää mielenkiintoa ei ollut jatkaa kaupungissa kävelemistä enään ulkotiloissa.

Tänään torstaina suuntana olisi York ja ainakaan tällä hetkellä ei tule vettä mutta epäilen ettei taivaalla olevat mustat pilvet aio lämmittää ainakaan omaa mieltä.

20120627-113003.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *