browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tiistai

Posted by on 28/02/2012

Tiistai päivä on alkanut hyvin Lissabonissa. Kävimme aamupäivästä kiertelemässä kaupunkia turisti raitiovaunulla englanninkielisen opastuksen kera. Turistiratikka on alkuperäisiä Lissabonin ratikoita joita on ollut alunperin käytössä. Matka menee vanhojen kaupunginosien ja yleisten turistikohteiden läpi.

Eilinen päivä meni enimmäkseen eri ostoskeskuksia kierrellen Vasco de Gama, Amoreiras ja joku muu pienempi jonka nimestä ei mitään hajua. Kahdessa ensimmäisessä naisten paratiiseissä oli n. 500-600 liikettä yhteensä.

Matka Vasco de Gamaan oli yllättävän mielenkiintoinen sillä päätimme mennä sinne metrolla. Ensimmäinen metro oli vaihtopaikalle asti vähän sama kuin katsoisi sirkusta televisiosta missä 10 pelleä änkee itsensä pieneen Ladaan. Ainoastaan erona oli se, että 100 paikallista tunki itsensä samaan metro vaunuun johon oli tarkoitus mennä ehkä 40 ihmistä.

Pikkuhiljaan jalatkin alkavat tottua kidutukseen siitä, että kävelemme kaikkialle oikeastaan emmekä tietenkään muista käydä joka toisella terassilla tuopillisella ja lepuuttumassa jalkoja siinä samalla. 🙂

20120228-172415.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *